Çocuklara Masal

masal
Çocuklarınız Masal okuyarak Büyüsün

Masallar eskiden büyükannelerimiz ve büyük babalarımız tarafından anlatılırdı. Daha sonra masal kitapları basılmaya başlandı. Sözlü kültürden yazılı kültüre taşınan masallar bilgisayar teknolojisi sayesinde bu kez yazılı kültürden internet kültürüne aktarılmıştır. Sitemiz çocukların çok sevdiği masalları bir araya toplamıştır. Evinde bilgisayarı ve internet bağlantısı olan anne babalar çocuklarını bu kez internetten öğrendikleri masallarla uykuya hazırlamaktadır. Çocukların hayal dünyasına dolan masallar eski Türk kültüründen de pek çok unsur barındırmaktadır. Sitemizdeki masalları okuyabildiğiniz gibi dinleyebileceksiniz. Kıymetli Tuz Masalı, Külkedisi Görüntülü Masalı, Ağustos Böceği ile Karınca Masalı, Ardıç Ağacıyla Ardıç Kuşu Masalı, Dört Arkadaş Masalı gibi pek çok masal internet sitemizde masal okuyup dinleyebilirsiniz.

Sitemizde ayrıca son eklenen masallar ve son yorumlar da ilginizi çekebilir. Sitemizde Uçan Sandık Masalı, Karagöz- Hacivat Konuşmaları gibi pek çok farklı masal hakkında yorum yapılmaktadır. Sitemizde onlarca masal bulunmaktadır. Bu masallar arasında seçim yaparken çocuğunuzun beklentilerine göre karar verebilirsiniz.

Andersen masalları, Çerkes masalları, çocuk hikâyeleri, çocuk kitapları, çocuk şarkıları, çocuk şiirleri, çocuklar için, Ezop masalları, görüntülü masallar, Grimm masalları, İngilizce masallar, Kelile ve Dimne masalları, Keloğlan masalları, La Fontaine masalları, Masal diyarı, masal kitapları, Mevlana masalları, Nasreddin Hoca masalları, Perrault masalları, sesli masal diyarı ve Türk masalları gibi pek çok farklı kategoride masalları sitemizden bulabilirsiniz.

Yorum bırakın